Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 200 m² bez realitkyU Nových lázní, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

U Nových lázní, Teplice - Teplice, Ústecký kraj
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 298 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


 Nabízím prodej výjimečného bytu v neméně atraktivní lokalitě lázeňské čtvrti města Teplice.Jedná se o byt v zvýšeném přízemí prvorepublikového domu s vnitřní dispozicí 6+2, + vstupní halou, zimní zahradou a dvěmi autonomními sociálními zařízeními,sklepem a půdou.V bytě jsou původní dvoukřídlé dveře, dřevěné zárubně, 140m2 nově opravených a nalakovaných parket, ústřední topení s vlastním plyn.kotlem a v každém z pokojů stylová kachlová kamna. Celý byt je nově vymalován. Prostor lze využít jak k pořízení reprezentativního bydlení,tak k provozování komerčních činností.

K nastěhování: 20/05/2009

 I offer the sale of an equally exceptional apartment in a very attractive spa locality in an quarter of the city Teplice (north Bohemia, 15 km from a German border, 50 km to Dresden). The apartment is located on an upped ground floor in an old buildings - 6 rooms, 2 kitchens, big entrance hall, winter garden and two autonomous social settlements. There are the original dipteral doors, wooden jambs, 140 m2 new restorated and varnished parquets, central heating with an own gas furnace, there is a stylish cockle in the each room. All the apartment is completely decorated, suitable either for representative living or for an exercise of commercial activities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20205
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Plocha200
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.