Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu moderně řešený mezonetový půdní byt ve stylu “open-air concept”, ideální pro pár nebo jednu osobu bez zvířat. Byt se nachází v Praze 3, má nádhernou atmosféru, je velmi světlý a klidný. Byt je rozčleněn do dvou podlaží, v podkrovním se nachází ložnice s koupelnou, spodní prostor je členěný na kuchyň a obývací prostor. V každém podlaží je koupelna, dolní větší koupelna je vybavena také pračkou. Byt je plně vybaven nábytkem včetně kuchyně s ledničkou. Dále je v ceně k dispozici UPC internet.

Byt má výbornou polohu, v blízkosti pěti minut několik parků: Vítkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece a rovněž Kino Aero. Také skvělá dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu

Nájemné činí 15.500Kč za měsíc a 3.000Kč za měsíc za energie (plyn a elektřina). Poplatky (služby) 1.500 Kč měsíčně. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně poplatků.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

This modern two-level flat is a bright and quiet, open-concept attic flat in Prague 3, with lots of atmosphere, and is available for long-term rent for either a single person or a couple with no pets. Fully-furnished, with tile and wooden floors throughout. The flat has two bathrooms, one on each level, plus a loft bedroom upstairs, as well as a large full bathroom with washing machine, full kitchen and living/eating area downstairs. UPC internet is included in the price. The building does have an elevator.

The location is excellent, with several parks within a 5-minute walk - Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece - as is Kino Aero. Transportation connections are also excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

The Rent is CZK 15,500 per month plus CZK 3,000 per month for utilities. In addition, there is a monthly fee of CZK 1,500 to cover the cost of all other services (water, garbage etc.). A returnable security deposit equal to 1 month’s rent plus fees is required.

For more info, please call the owner at (+420) 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202281
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBiskupcova
🚶 100 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 738 m (9 min)
ObchodPolo
🚶 25 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 68 m (1 min)
RestauracePolo
🚶 79 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 96 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 399 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Paleček o.p.s.
🚶 484 m (6 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 430 m (5 min)
Hřiště
🚶 264 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.