Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyBránická, Praha - Braník

Bránická, Praha - Braník
Cena2 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 517 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím k prodeji byt 1+1, 44 metrů 2 patro z šestipatrového domu. Byt je v družstevním vlastnictví. Byt je po kopletní rekonstrukci, nové rozvody. Byt je prodáván s kuchyní vestavěnými skříněmi a rohovou lavicí v kuchyni. Byt má plovoucí podlahy, v obývacím pokoji jsou renovované parkety. V koupelně je sprchový kout. Byt má výhled do vnitrobloku, okna jsou opravená dřevěná. Bytový dům je cihelný, je to známá stavba z 30 let dům Jezerka. K domu náleží rozlehlá klidná zahrada. Bus je 50 metrů a tram 100 metrů. Byt je přímo u řeky ale mimo frekventovanou silnici.

K nastěhování: 20/5/2009

Im selling appartment Studio / 1 bedroom 44 sqm. Second floor of six floor building. Appartment is after full rebuild in year 2005. new water and electrical lines. Appartment is sold with kitchen and inbuild wardrobes, corner bench in kitchen. Appartment has new wooden flooring. Bathroom with shower and toilet. Nice view into the backyard, windows are wooden and repaired. Bus 50 metres tram 100 metres. Appartment is sittuated in silent part near river not disturbed by nearby road.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20235
Dispozice1+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha44
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.