Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2300 m² bez realitkyPotoky, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Potoky, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný stavební pozemek za skvělou cenu 1126Kč/m2, jeden z posledních v této staré části Roztok. Leží v malebném údolí pod Levým Hradcem, v nejromantičtější ulici v Roztokách, kterou protéká Žalovský potok. Oceníte genia locci jednoho z nejstarších původně osídlených území. Prosluněný ovocný sad orientovaný na jihozápad. Z celkové výměry 2 300m2 je cca 600m2 zastavitelných. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku (elektřina, vodovod, plyn). Kanalizaci je možno řešit ČOV s vyústěním do potoka. Parcela nabízí nebývalé soukromí uprostřed zeleně a je přitom jen 500 metrů od stanice MHD (Metro Dejvická 19 min). Horní okraj zahrady lemuje lesík.

Svažitý pozemek umožňuje zajímavé a netradiční architektonické řešení. Ocení ho lidé s kreativním myšlením, kteří chtějí výjimečné bydlení v soukromí, jež jim poskytne propojení domu a velké zahrady. Rozhodně se nejedná o pozemek, který byste nalezli v „satelitu“.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202353
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 2 300
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.