Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyNad Šeberákem, Praha - Kunratice

Určeno ke spolubydlení
Nad Šeberákem, Praha - KunraticeVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím pro 1 osobu zařízený velký pokoj 40 m2 vyššího standardu, který se nachází v novostavbě RD v Praze 4 Kunraticích v krásném prostředí Kunratického lesa. Je to největší pražský les ideální pro dlouhé procházky, běhání i projížďky na kole. Z domu je výhled na rybník Šeberák, kde se dá v létě koupat, v zimě bruslit. Na břehu rybnika se také nachází vyhlášená restaurace.

Dům je klidný, podnájem je vhodný ideálně pro manažera nebo slušného studenta, bez zvířátek.

Přízemí užívá majitelka, 1. patro slouží k pronájmu (celkem 4 jednotky) .

Jedná se o SAMOSTATNÝ NEPRŮCHOZÍ POKOJ PLUS PŘÍSLUŠENSTVÍ, KTERÉ JE SDÍLENÉ S DALŠÍMI NÁJEMNÍKY : plně vybavená kuchyň Ikea, koupelna s wc, balkon. Dům má zděné příčky (žádný sádrokarton), dřevěná Eurookna, centrální vysavač, WI-FI a je vytápěn podlahovým topením. Parkování je možno u domu.

Poblíž domu se nachází zastávka autobusu směřující na metro Chodov, Opatov a také na Smíchovské nádraží, v blízkém okolí pak Vysokoškolské koleje s možnosti využití sportovišť, barokní kunratický zámek se zámeckým parkem, barokní kostel a zřícenina hradu, kde zemřel Václav IV.

Smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. NÁJEM činí 6000,- Kč plus POPLATKY za elektřinu, vodu, plyn, odpadky a internet 2500,- Kč. Podmínkou je dvouměsíční výpovědní lhůta plus KAUCE ve výši 17 000,- Kč . KONTAKTOVAT TELEFONICKY. Maily nestíhám. Volné od 1.4. 2017

Luxury accommodation in a newly built house in Prague 4 Kunratice Šeberák the pond, near the Kunratice forest. Connection to the center 15 min from metro Chodov or Opatov. Newly furnished room. The lease is shared kitchen (kuch. line with a sink, fridge, microwave, induction cooker), bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202355
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.