Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyLegionářská, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

Rezervováno
Legionářská, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme do dlouhodobého pronájmu byt 3 + 1 s balkonem, situovaným do udržovaného dvorního traktu , výhodná poloha v centru města blízko parku, plně zařízený a vybavený, ideální dostupnost veškeré MHD, v domě kolárna, sušárna. Požadavek: jen nekuřáci, ne domácí mazlíčci, jistota (kauce) 1 měsíční nájem. Vhodné nejlépe pro rodinu či pár, pro max. 3 osoby. Možnost pronájmu od července 2016.

We rent for a long-term period a fully equiped 3 rooms flat cons. of 2 bedrooms + living room + kitchen + balcony + bathroom with a bath tub, the flat has 70 m2, it is situated in downtown of Olomouc, near the park, bus-station and tram. The whole flat is fully equiped with furniture and everything else you need (TV, washing mashine, fridge, kitchen accesories, etc).Request: non-smokers only, no pets. Ready for renting from 07/2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202599
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.