Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Hostivař

Hornoměcholupská, Praha - Hostivař
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 966 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 57m2 + dvougaráž 44m2

Byt se nachází ve druhém patře třípatrového panelového domu z konce 70. let 20 století. V domě je 12 bytů a 4 dvougaráže.

Byt je v původním udržovaném stavu, okamžitě obyvatelný, nicméně vhodný i pro rekonstrukci dle vlastních představ. Proběhla výměna oken a zasklení lodžie (2009). Dispozice je 2+1 s chodbou a odděleným WC a koupelnou. Byt je stavebně řešený tak, že v něm nejsou žádné vnitřní panelové příčky. Dispozici tak lze v případě rekonstrukce libovolně změnit. Stěny bytového jádra jsou z umakartových desek v ocelovém rámu, stěny do pokoje jsou odděleny vestavěnými skříněmi s dřevěným rámem. Ústřední topení a ohřev TUV je řešen vlastním kombinovaným plynovým kotlem. V bytě jsou nová plastová okna (RI OKNA s vyšší tepelně-zvukovou izolací) a zasklená lodžie (OPTIMI). V domě není výtah.

S bytem je prodávána také samostatná dvougaráž o velikosti 44 m2. Auta jsou parkována za sebou. Garáž má elektrické stahování vrat s dálkovým ovládáním a vlastní vstup přímo na vnitřní schodiště domu. K bytu též náleží sklep (2,5m2).

Byt i garáž jsou v osobním vlastnictví. V domě je založeno společenství vlastníků jednotek.

Dům se nachází na rozhraní ulic Herbenova a Hornoměcholupská. Dům je v původním stavu a společenství vlastníků bytových jednotek momentálně intenzivně jedná o kompletní rekonstrukci celého domu.

200 m od domu je dopravní uzel MHD „Nádraží Hostivař“ - tramvaj, autobus, vlak. 350 m od domu začíná Hostivařský lesopark obklopující Hostivařskou přehradu. Jednu zástávku tramvají je nákupní a zábavní cetrum Park Hostivař.

Byt i garáž jsou volné a k dispozici ihned.

Nechceme spolupracovat s RK!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202644
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.