Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 112 m² bez realitkyBěhounkova, Praha - Stodůlky

Běhounkova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena3 989 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 099 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Přímý majitel si Vám dovoluje nabídnout výjimečný mezonetový byt 4+1 o celkové výměře 112 m² včetně lodžie ,Stodůlky, Praha 5 u metra Hůrka, nacházející se na 7. a 8. podlaží panelového domu.Dům je nově po celkovém zateplení, vč.střechy, s novým prostorným výtahem, s měřiči vody i tepla a novými podlahovými krytinami na chodbách.

V b.j jsou nová okna, čtyři včetně nově rekonstruované lodžie (6,8m²)na jih s výhledem do zeleně a dvě severním směrem. Byt.jednotka je řešena tak že ve spodním patře je situován hlavní vstup s velkým pokojem ( 16,5m²), předsíní (7m²)., koupelnou s toaletou(2,4m²) a komorou (2,7m²). Horní patro je spojeno prostorným schodištěm.V horní části se nachází tři pokoje (12,2 12,5 a 18,5 m²), dále pak vkusně řešen koupelnový prostor (3,1m²) s toaletou zvlášť, kuchyň (11m²)vč. k.linky s vestavěnými spotřebiči, prostorná chodba(12,8m²)s věstavěnou skříní a další prostorná komora (3m²) a . K bytové jednotce náleží sklepní prostor (4m²).Parkování u domu vč.dvou velkých parkovišť.Zálohy na energie jsou nižší, jako u bytu 3+1. MŠ, ZŠ i gymnasium v blízkosti bytu.Byt je ideální pro rodinu s dětmi.Zaručuji seriózní jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu202731
Dispozice4+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha112
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.