Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPečárková, Praha - Pitkovice

Pečárková, Praha - PitkoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný a útulný byt 2+kk v Praze 10 - Pitkovice, situovaný v novostavbě z roku 2010. Ticha a klidná lokalita s výbornou občanskou vybavenosti a dopravním spojením do centra Prahy (cca 30min. MHD). Autem se dostanete do centra po dálnici D1 za cca 15min. Na podlaze je plavoucí podlaha a dlažba. V koupelně je rohová vana a WC. Byt je částečně vybaven: moderní kuchyňská linka vč. elektrospotřebičů, šatní skříň v předsíně, psací stůl. Také se dá na žádost nájemce dodat jídelní stůl+žídle, 2x jedno a půl lůžko. Cena je 9000,- Kč + poplatky cca 3000 vč. elektřiny a všech služeb (zúčtovatelné). K bytu patří sklep a parkovací stání (již v ceně). Kauce je 1 měsíční nájem vč. poplatků. Prohlídky kdykoliv - po domluvě.

I offer to rent a nice and cozy apartment 2 + kk in Prague 10 - Pitkovice, situated in the new building from 2010. Silence and quiet location with excellent amenities and transport links to the city center (approx. 30min. MHD). By car you reach the center of the D1 motorway in about 15min. The floor is of swimming and floor tiles. The bathroom has a corner bath and toilet. The apartment is partly furnished: a modern kitchen inc. appliances, in the hall closet, a desk. The cellar and parking space (already included). It can also be supplied at the request of the lessee dining table + chairs, 2 and a half bed. The price is 9000, - CZK + utilities, including about 3000. electricity and all services (chargeable). Deposit is 1 month rent incl. charges. Viewing - by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203000
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.