Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyGerasimovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Gerasimovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zrenovovaný byt 2+1 (50 m2) ve zvýšeném přízemí cihlového domu v Ostravě Zábřehu na ulici Čujkovova. V bytě jsou plastová okna, renovovaná koupelna, plovoucí podlahy, nová kuchyň s plynovým sporákem. Vytápění je plynové (dvě nová gamata), v koupelně elektrický žebřík, ohřev vody novou karmou. Byt je zespodu důkladně zateplený. K bytu patří velký sklep. Výborná dopravní dostupnost - zastávka tram Kotva, bus Náměstí SNP. Klidná lokalita poblíž akvaparku a Bělského lesa.

Nájem činí 5.750,- plus zálohy na vodu (306,-/os.), elektřinu (540,-), plyn (1770,-). Elektřina a plyn je přepsána na nájemníka. Kauce činí dva nájmy (tedy 10.500,-). Kauci není možné splátkovat. Byt je nezařízený. Nástup možný od 1. 11. 2017.

Prosím zájemce o dlouhodobý pronájem, nekuřáky. Domácí zvířata po dohodě. Bez RK - bez provize!

I offer a recently refurbished 2+1 flat (50 m2) at first floor for long term rental located on Čujkovova, Ostrava - Zabreh near aquapark and Belsky les (forrest park). New kitchen and bathroom, new windows, new gas heating, well insulated floor. Very good public transportation (tram stop Kotva, bus stop).

The rent is 5.750,- CZK, the deposit is two monthly rents (10.500,-). Utilities are roughly 2.700,- + 306,- per additional person. The flat is not furnished. Available from 1. 11. 2017. No smokers, animals after agreement. I'm not a real estate agent so no extra fee!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203073
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.