Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyŠtouračova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Štouračova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 750 Kč

+ Poplatky za služby3 750 Kč


Nabízíme zrekonstruovaný byt 1+1 s balkónem v Bystrci o velikosti 38m2, klidná boční ulice Štouračova s vynikající dopravní dostupností a nedaleko lesa. Byt se nachází v 7. patře s výtahem, v blízkosti rekreační oblasti brněnské přehrady, sportovního centra (fitness, squash, spinning, joga, restaurace atd), hřiště, přivaděče k D1, benzinové pumpy Shell, to vše s krásným výhledem na okolní lesy. MHD (tram. č.1 jezdí každých 5min; autobus č.50), 12 min tramvají do středu města. Byt je kompletně zařízen, včetně TV a spotřebičů. Nová kuchyňská linka, veškerý nábytek, plovoucí podlaha, dlažba, plastová okna. Dispozice: koupelna s vanou + wc, prostorná kuchyně s jídelním stolem - 14 m2 a ložnice s obývacím pokojem - 19 m2.

Byt je VELMI PĚKNÝ! K nastěhování i prohlídky možné IHNED. Požadujeme 1 měsíční kauci, nekuřáky a žádná zvířátka. Těšíme se na nové nájemníky :-) WE SPEAK ENGLISH!

CENA: 5750Kč + 3750Kč poplatky a služby

We offer completely reconstructed flat 1+1 (38m2) with balcony and beautiful view over forests in Bystrc district, Štouračova street . It takes place in the calm and pleasant street with perfect public transport and near the forests, Brno dam and sport centre (fitness, squash, spinning, yoga, restaurant etc), playground, road to D1 highway, petrol station Shell . The flat takes place in 7th floor with the elevator. Public transport (tram No.1 every 5 minutes, bus No.50), 12 minutes to the city centre.

The flat is completely furnished with new kitchen, all furniture, floating floor, floor tilling, plastic windows, TV and appliances (stove, fridge, washing machine).

Disposition: bathroom with bath + wc, kitchen + big eating table, bedroom + living room together. The flat is REALLY NICE, seeing and moving is possible JUST NOW.

We require 1 month deposit, non smokers and no animals. We are looking forward to our new tenants :-) WE SPEAK ENGLISH!

PRICE: 5750Czk rent + 3750Czk fees and services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203310
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.