Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyKabešova, Praha - Vysočany

Kabešova, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nádherný moderní byt 2+kk o celkové rozloze 53 m2 + 9m2 balkon se nachází v nové bytové čtvrti v 5. patře cihlového domu s výtahem v objektu Nová Harfa. Je kompletně nadstandartně zařízený, v kuchyňském koutě je kamenná pracovní deska, lednice s mrazničkou, sklokeramická deska, myčka, trouba, mikrovlnka, kávovar a nádobí. Koupelna s vanou, pračkou a toaletou. K bytu patří krásná terasa o rozloze 9m2.

Garážové stání v objektu je hlídané 24 hod ostrahou. Vstupní dveře jsou protipožádní se zabezpečením třídy 4. Parkovací místo přímo naproti dveří ochranky u vjezdu. Nechybí kabelová televize, UPC, telefonní linka. V obývacím pokoji je TV, v ložnici je zdravotní matrace s paměťovou pěnou. Byt se nachází ve velmi příjemné lokalitě s dobrou dopravní dostupností, kousek od domu je jak zastávka autobusu, tak i tramvaje. Stanice metra je nedaleko.

Veškerá občanská vybavenost: V objektu bytu jsou 2 stylové restaurace, solarium, masáže a další. U bytu se nachází O2 arena, kde byla nedávno otevřena Galerie Harfa, nákupní a zábavní centrum, které nabízí veškeré společenské vyžití. Prosím, kontaktujte pouze telefonicky po 17 hod

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203465
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.