Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyNová Šárka, Praha - Liboc

Nová Šárka, Praha - LibocVybaveno
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 860 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Exkluzivní nabídka kompletně zrekonstruovaného bytu. Ideální jako tzv. startovací byt.

Byt je situován v klidné lokalitě Praha Liboc v zástavbě nízkých cihlových domů. Výhodou je komplexní vybaveností v místě (dětské hřiště, mateřská školka a základní škola, lékař, obchod, pošta), Vynikající dopravní obslužnost je zajištěna MHD - 50 metrů od domu je zastávka BUS. Zároveň 10 minut busem na letiště Ruzyně. Bezproblémové parkování v okolí domu. Dům je zděný a patří k němu zahrada o rozloze 180m2, kterou je možno využívat.

Dispozice bytu je 1+1 (užitná plocha 30 m2) ve třetím patře domu. Dominantou je obývací pokoj s prostorem na spaní (19 m2), dále pak předsíň s kuchyní (5 m2) a koupelna (3 m2). V bytě se nachází i spíš (1m2) a k bytu náleží sklep (2 m2). Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Byt prošel kompletní rekonstrukcí na začátku letošního roku - nové rozvody elektro, vody i plynu, plastová okna.. Nadstandardní vybavení - v celém bytě plovoucí podlaha, dřevěné zárubně dveří, bezpečnostní vstupní dveře třídy 3, sprchový kout, pračka, klimatizace, kuchyňská linka včetně vestavěné lednice, vestavěná skříň a nábytek. Vytápění je samostatným plynovým kotlem, který slouží i k ohřevu teplé vody- Možnost využít internet od O2.

Lze financovat hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření. Přímý majitel, realitní kanceláře prosím ne. K dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203669
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.