Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyStupkova, Praha - Holešovice

Stupkova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné11 120 Kč

+ Poplatky za služby1 380 Kč


Serióznímu zájemci nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk o výměře 36 m2 s prostorným balkonem. Byt je čerstvě po kompletní rekonstrukci a je plně vybaven, k dispozici je kuchyňská linka s troubou, vařičem a chladničkou včetně mrazáku, rozkládací sedačka, konferenční stolek, psací stůl s židlí, barové židle s barovým stolkem, velká šatní skříň, v koupelně pak pračka, dále vestavěná skříň v předsíni. Byt se nachází v širším centru Prahy v 5. patře domu s výtahem, tramvaj 3 minuty chůze, metro Vltavská 10 minut chůze. Vratná kauce při nastěhování 10.000 Kč.Nájemné 11.120,- Kč + poplatky 1.380,- Kč zahrnující zálohu na vodné a stočné, odvoz odpadu a poplatky spojené se společnými prostory pro jednu osobu (celková měsíční platba pronajímateli tedy 12.500,- Kč). Energie (elektřina a plyn), internet, TV, apod. nejsou v ceně zahrnuty, při nastěhování převod měřidel na nájemce. Možnost taktéž krátkodobého pronájmu dle dohody. Byt je ideální pro jednu osobu a je volný ihned.

Offering a flat 1 + kitchenette with balcony, 36 m2, for long-term rent (minimum stay for 1 year) in Prague 7 - Holešovice (about 3 minutes walk from tram station Tusarova and about 10 minutes walk from metro station Vltavska). Apartment is fully equipped with furniture and electrical appliances (refrigerator, washing mashine, owen and cooker). Flat is very cosy and comfortable located on the 5th floor with elevator. Rent for month is 11.120,- CZK + 1.380,- CZK for services for 1 person (amount of 12.500,- CZK to be paid every month to the lessor) + electricity and gas according to consumption. 10.000,- CZK deposit is required.We also speak German and Spanish.Flat is ideal for one single person and is available immediately. Short term rent also available for 16.000,- CZK per month all inclusive plus no extras.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203812
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.