Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNádražní, Rosice - Rosice u Brna, Jihomoravský kraj

Nádražní, Rosice - Rosice u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč


Nabízím v Rosicích u Brna k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný byt 3+1 v 1. podlaží, který je po celkové rekonstrukci. Byt má tři samostatné pokoje, prostornou kuchyň , koupelna s vanou,samostatné WC a předsíň. V celém bytě jsou nové plovoucí podlahy, nová okna, topení , dveře. Samostatný kotel na topení a ohřev vody. Před domem je uzavřený dvůr - možnost posezení, hraní dětí a parkování. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou se sporákem, ledničkou, odsavačem. Pronajímá se nezařízený. K bytu patří sklep.

Klasická nájemní smlouva, možnost vystavení trvalého pobytu. El. a plyn si nájemník napíše na sebe. Cena vody je dle spotřeby bytu, vodoměr.

Vlakové nádraží i autobus nedaleko, dobré spojení do města Brna. V blízkosti obchod s potravinami a restaurace. Podmínka je v bytě nekouřit, malé zvířata pouze po dohodě. Byt je volný ihned. Prohlídky po dohodě kdykoliv. Cena nájemného 8000,- Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203835
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.