Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 3+kk • 100 m² bez realitkyKobližná, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Kobližná, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 880 Kč


Nabízíme k pronájmu klimatizované kancelářské prostory – samostatnou sekci s vlastním vstupem, sestávající ze tří kanceláří , chodby, soc.zařízení, čajové kuchyňky a úklidové komory . Vhodné např. pro notářskou a advokátní kancelář, poradenskou činnost, případně ordinaci lékaře. Prostory se nacházejí ve 3.poschodí zrekonstruovaného historického domu na nám.Svobody ( půdní vestavba, k dispozici výtah). Celková výměra prostor je 99 m².

Nájemné činí 24.000,- Kč měsíčně ( tj. 20 tis. bez DPH) , k nájemnému jsou účtovány služby v celkové výši 5.880,-Kč ( 5.000,-Kč bez DPH), zahrnující spotřebu elektrické energie (sekce nemá samostatné měření spotřeby), vytápění a přípravu teplé vody , podíl na ostatních službách v objektu (ostraha, osvětlení a úklid společných prostor, provoz EPS, výtahu, odvoz komunálního odpadu). Spotřeba vody je měřena podružným vodoměrem.

K dispozici od 1.9.2012. Nájem je sjednáván zpravidla na dobu neurčitou, výpovědní lhůta činí dva měsíce. Ve vazbě na výpovědní dobu je při podpisu nájemní smlouvy je standardně požadována dvouměsíční kauce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu203881
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.