Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 250 m² bez realitkyBaarovo nábřeží, Brno - Maloměřice, Jihomoravský kraj

Baarovo nábřeží, Brno - Maloměřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Pronajmu od května 2013 zařízené 2 podlaží k bydlení v krásném RD u řeky v Obřanech. Pronájem je pro 3 páry nebo 6 lidí (pracující nebo studenty). Dům má 3 podlaží, zimní zahradu, v letě je možnost využití dle domluvy venkovní zahradu. Dům se nachází v klidné zóně bydlení s dobrou polohou ve městě.

1.obytné podlaží - vstupní chodba s botníkem, schody do 2.obytného patra. Ve 2.obytném podlaží se nachází otevřený obývací pokoj s kuchyní a jídelnou a zimní zahradou. Dále se chodbou dostanete do ložnice a koupelny se sprchou a WC. Pokoj s jídelnou a kuchyní - 36m2, zimní zahrada 16m2, chodba 12m2, koupelna 6m2, ložnice 18m2.

Schodištěm se z obývacího pokoje dostanete do 3.obytného podlaží.

Zde se nachází malá knihovna, dva pokoje a koupelna se sprchou a WC. Jeden pokoj s výhledem k řece o rozměrech 18m2, chodba 8m2 a pokoj s výhledem do zahrady 16m2. Dále digitální TV, UPC Satelit a Internet.

Bezproblémové parkování přímo před domem.

I rent a nice house from 1st May 2013. The house is located closed to river Svitavy in Brno-Obrany. It is house of 3 bedrooms + 2 bathrooms + big dinning hall and kitchen + winter garden + living room. It is suitable for 3 couples or group of 6 people. Internet, Satelit TV. Parking in front of the house. More info, call 603 111 271.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204321
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.