Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+kk • 33 m² bez realitkySladkovského náměstí, Praha - Žižkov

Sladkovského náměstí, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Majitel pronajme PĚKNÉ KANCELÁŔE 33M NA LUKRATIVNÍM MÍSTĚ.BEZ PROVIZE Jedná se o dvě atypické kanceláře18 a 12m+ WC Nachází se v mezaninu domu na hlavní třídě v Praze 3, roh Seifertovy a Miličovy ulice.Skládají se z velmi světlé místnosti 18m2 a druhé kuchyňským koutem 14m2. Kanceláře jsou orientované na jih s výhledem na náměstí a na západ do ulice. Jsou vybaveny kuchyňským koutem, pronajímají se bez nábytku. NA ŠTÍT domu lze umístit REKLAMU vaší firmy. Reklama je výborně viditelná ze všech dopravních prostředků. Vynikající dostupnost MHD,TRAM, METRO, BUS, vlaková a autobusová nádraží, 5min. na Václavské náměstí. Podlahy linoleum a koberec,topení přímotopy. Telefonní přípojka a internet. NÁJEM včetně služeb a vody 8000,-Kč. Nájemce si hradí elektrickou energii. Vratná kauce 12000-Kč.

Solidní jednání Kontakt: simonajonsson@seznam.cz tel.: 775267202

The owner offers for rent 2 NICE OFFICES on a LUCRATIVE place 33m.NO COMMISSION. The offices are atypical 18m+12m+WC bright with kitchen corner(18m and 14m)+ washroom, bathroom and hall. They are facing south to the squere and west to the street on the main street in Prague 3(corner of Seifertova and Miličova). There is no furniture at the moment. It is possible to put an announcement on the facade of the house. The annoucement is very well visible from all the trafic and public transportation. It is very well reachable by public transportation,tram,all metro lines,buses,bus and train stations. There is a possibility to rent a next door flat(2+1).It is 5min.to Vaclavske squere. Phone and internet connection. The rent 8000,-Kc includes all fees besides electricity. Refundable deposit 12000,-Kc.Decent dealing. Contact: simonajonsson@seznam.cz, phone 775267202

Owner rents a nice office to places of interest. There are two atypical offices. Located on the mezzanine floor of the house on the main street in Prague 3, corner Seifert and Miličova street. Consist of a very bright room 18 m2 and 13 m2 with kitchenette. Offices are south oriented, overlooking the square and to the west to street. They are equipped with a kitchenette, rent without furniture.On the gable of the house can be placed your SHIELD OF ADVERTISING, including advertising lighting . Advertising is perfectly visible from all means of transport. Excellent public transport, tram, metro , bus , train and bus station, 5min. Wenceslas Square. Linoleum and carpet flooring , heating radiators. Telephone and Internet connection . LEASE including services and water 8000, -CZK. Tenant pays electricity. Refundable deposit of CZK 12,000 .

Solid negotiation Contact: simonajonsson@seznam.cz phone: 775267202

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204454
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha33
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.