Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyEgyptská, Praha - Vokovice

Egyptská, Praha - VokoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 2+1 v třetím patře o celkové rozloze 52 m2 pro 1 až 2 osoby (pouze nekuřáci). Byt se nachází v atraktivní lokalitě na Praze 6 s vynikající dopravní obslužností (2 minuty na tramvaj, 8 minut na metro Dejvická, 15 min na letiště) a občanskou vybaveností (blízkost nákupního centra Červený Vrch, školy a školky, Divoké Šárky a obory Hvězda). Dům je po rekonstrukci (nová okna, zateplení, stoupačky, výtah).

Byt je kompletně zrekonstruován dle architektocnického návrhu včetně kuchyně, koupleny, wc vybavení na míru, podhledů, atd. Skládá se z předsíně, koupelny, odděleného wc, kuchyně a dvou obytných místností.

V bytě je vybavena kompletně koupelna, wc a kuchyně, včetně vestavěných elektrospotřebičů (lednička, mraznička, trouba, mikrovlná trouba, varná deska a pračka). Kuchyně může být dovybavena vestavnou myčkou. Podlahová krytina plavoucí. Vytápění je centrální dálkové, teplá a studená voda mají vlastní vodoměr. V bytě je přípojka na kabelový internet a TV.

Okna jsou situována na JZ. Dům je obklopen zelení a výhled je směrem na Evropskou ulici, do zeleně. K bytu náleží sklepní koje a balkon na mezipatře.

One bedroom apartment situated on third floor of 52 sq.m. for 1 to 2 people (non-smokers). The building is strategically situated with proximity to downtown as well as airport (2 minutes walk to tram station, 8 minutes to metro Dejvická; 15 minutes to the airport, close to park Sarka and Obora Hvezda). The building is renovated with new windows, pipes, facade, elevator. The building is located in proximity to shopping center Cerveny Vrch, elementary school, high schools, and kindergarten.

The apartment has been recently completely renovated according to an architectural project based on simplistic lines and color scheme that allows for individual touches to the interior. The flat consists of a hallway, bathroom, separate toilett, kitchen and two rooms. The bathroom, wc and kitchen are completely equiped including electric appliances (fridge, freezer, owen, microwave, hob and washing machine). A provision for a built in dish washer is allowed for in the kitchen. Floating floors, central heating, separate water and electricity meters. Connectivity to cabel TV and internet.

Windows are situated towards southwest. The building is surrounded by greenery with a view overlooking the Evropska street through greenery. Flat comes with a balcony accessible from the staircase as well as storage area in the basement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204576
Dispozice2+1
Dostupné od30. 7. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 130 m (2 min)
PoštaPraha 65
🚶 662 m (8 min)
ObchodBilla
🚶 480 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 456 m (5 min)
RestauracePizzeria Slamini
🚶 436 m (5 min)
LékárnaBenu
🚶 478 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Červený vrch
🚶 474 m (6 min)
Mateřská školaFakultní mateřská škola se speciální péčí
🚶 285 m (3 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚶 722 m (9 min)
HřištěEvropská Vokovice
🚶 140 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.