Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 905 m² bez realitkyTýnecká, Praha - Újezd nad Lesy

Týnecká, Praha - Újezd nad Lesy
Cena6 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 173 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


 Starší rodinný dům nacházející se v klidné rezidenční čtvrti v centrální části Újezda nad Lesy. Dispozičně je dům řešen 3+kk, je z cca 1/3 podsklepený (ideální na skladování ovoce). Výměra pozemku celkem 905m2, z toho zahrada 754m2. Celková užitná plocha domu činí 330,2m2 včetně plochy podkroví s ideální možností půdní vestavby. Na pozemku je umístěna samostatná garáž (23,4m2) s místem pro jedno auto, částí garáže je dřevník a dílna (s ponkem). Na pozemku se nachází dále fóliovník, pařník a kůlna na skladování dřeva, kterým se může v obývacím pokoji v krbu kdykoliv topit. Dům má svoji studnu a zároveň je napojen na obecní vodovod, lze tedy libovolně volit zdroj pitné vody. Zahrada udržovaná, čítá několik ovocných stromů (jabloně, hrušně, broskvoň, švestka).

Dům je kompletně vybaven, inženýrské sítě (voda, plyn, el. proud), topí se plynovými WAF, ohřev vody boilerem. Na podlahách parkety, dlažba, linoleum, koberce.

V blízkosti domu se nachází supermarket, 8 min pěšky Klánovický les a kompletní občanská vybavenost. Do centra Prahy výborné spojení přes Černý Most (MHD 15min). Pro více informací volejte kdykoliv na níže uvedené telefonní číslo. RK prosím nevolat!

K nastěhování: 01/08/2009

The Villa House is located in the heart of Prague´s part Újezd nad Lesy. The place is comfort for living with its calmness and green surroundings. The House includes cellar, first floor and the attics which, after the possible reconstruction, is ready to have some more rooms to live. The total land area is of 905m2, the garden counts 754m2. There is a separate garage (for one car) and a small green-house built in the garden. The house has its own well. You have a choice whether to use the water from the well or the public water supply. The garden has various kind of trees, the decorated and fruit ones as well. The house is equipped with the furniture, gas heating. There is a huge Klanovický forest 8 minutes walk and very accessible traffic to the Prague center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20492
Dispozice3+kk
Typ budovyOstatní
Plocha905
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.