Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 88 m² bez realitkyViniční, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Viniční, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


jako přímý majitel nabízím byt 3+1, který se nachází ve 3. patře třípodlažního cihlového domu v Židenicích, na ulici Viniční. Celková výměra bytu činí 88m2 + garáž v domě. Obývací pokoj 25,5 m2 s okny do ulice Viniční je průchozí do ložnice 19 m2, která má okna orientovaná do zelené zahrady za domem. Ložnice tak nabízí klidné místo pro relaxaci. V ložnici zůstávají původní vestavěné skříně, nabízející velký úložný prostor. Z předsíně 8 m2 s vestavěnými skříněmi lze použít dva vstupy do studentského pokoje o výměře 14 m2, pokoj je světlý, s oknem a přístupem na lodžii 2 m2. Studentský pokoj tak lze případně rozdělit na dva menší nebo oddělit část po odpočinek a studium/pracovní kout. Koupelna 5,8 m2 je po rekonstrukci, nové obklady a sanita, je vybavena vanou, sprchovým koutem a dvojumyvadlem. Kuchyně 9,3 m2 s oknem do zahrady a přístupnou spíží 1,3 m2. Byt má vlastní plynový kotel na ohřev vody a topení. K bytu náleží prostorný sklep 8 m2 a uzamykatelná garáž v osobním vlastnictví, která je pod domem. Pro další parkování lze využít vjezdu a místa vedle domu, kde je i přístup na zahradu. Dům po celkové renovaci s novou fasádou. Doporučujeme klientům, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti zeleně a současně požadují možnost parkování, rychlého spojení s centrem města a dostupnost veškerých občanských služeb. Volné ihned po zaplacení. Tramvaj, bus, trolejbus Stará Osada 3 minuty chůze. Ke sklepu patří zděný sklep o výměře cca 12m2. V domě jsou sušárny, mandl, kočárkárna.

K bytu patří garáž přímo v domě (viz foto), která je hlubší a poskytuje tak místo na skladování kol atd. Garáž je k prodeji za 150.000,-

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204958
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha88
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.