Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyU Leskavy, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

U Leskavy, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu úplně nový ( dosud nebydlený ) moderní byt v novostavbě bytového areálu „ U Leskavy „ ,kolaudace 07/2012 . Byt je ve 4.NP s výtahem .Součástí bytu je nová kuchyň s kompletními vestavěnými spotřebiči včetně varné desky , kombinované horkovzdušné trouby , lednice a myčky nádobí. Součástí bytu je dále vestavěná skříň ,kompletně zařízená koupelna s vanou a samostatné WC. V bytě je instalováno kombinované vytápění (podlaha + těleso pod oknem) vč. topného žebříku v koupelně. Technické zázemí má samostatné měřiče elektřiny ,vody a tepla, termostatická hlavice s vlastní regulaci topení. Byt je umístněn v klidné oblasti s vynikající dostupností a občanskou vybaveností v blízkém okolí Univerzitního a nákupního střediska Campus Square , včetně nájezdu na dálnici D1 ( Exit 190 ) .Velkou výhodou bytu je prostorná 8m2 velká terasa . Jsem přímý majitel –bez platby provize ,byt je připravený k nastěhování okamžitě . Měsíční nájem 8.500,- Kč + 1.500 Kč poplatky, kauce 1.nájem. Pronájem vhodný pro 1-2 osoby, ne kuřáci. Tel. 728 879 840 .

I offer for rent a brand new (still empty) modern apartment in newly built of residential complex „U Leskavy“, approval 07/2012. The apartment is in 3th floor with elevator. In the apartment is brand new kitchen with complete appliances including hob, combinate hot-air oven, refrigerator and dishwasher. In the apartment is also a built-in wardrobe, fully equipped bathroom with bath and separate toilet.

The apartment has a combinate heating systems (floor heating and heating element under the window) including heating ladder in the bathroom.

Technical background has a separate meter electricity, water and heat, termostatic heating with its own regulation.

The apartment is positioned in quiet area with excellent access and amenities in the vicinity near the University and Campus square shopping center, including a raid on the D1 motorway (Exit 190). A great advantage of the flat is a spacious – 8m2 large terrace. I am a straight owner – without payment of commissions. The apartment is ready to move in immediately. Monthly rent 8.500,- Kč, 1500,-Kč charges, deposit one rent. Rent suitable for 1-2 persons. Not smokers. Tel. 728 879 840

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204960
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.