Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 400 m² bez realitkyPražská, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Pražská, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj
Měsíční nájemné100 Kč

+ Poplatky za služby10 Kč


Pronajmu část prodejny 100-400m2, + venkovní plocha 100m2,případně celou v přízemí budovy na výpadové silnici do Prahy. Perfektní poloha - vhodné pro prodejnu, kancelářské prostory, drobnou výrobu nebo prodejní sklad a pod. Objekt je plně oplocen s vč. interního parkoviště. Nabízíme dlouhodobý pronájem za příznivých podmínek. V případě zájmu možno rozšířit i o kanceláře cca 100m2 v 1 patře domu.

Rent of stores from 100 to 400 square meters , or the entire ground floor of the building on the arterial road to Prague. Perfect location - suitable for shop , office space , light manufacturing or retail store and so on. The building is fully fenced with incl . Internal parking . We offer long-term lease on favorable terms . In the case of interest can be expanded to include offices about 100m2 on the 1st floor of the house .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu204984
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha400
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.