Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyNad přehradou, Praha - Horní Měcholupy

Nad přehradou, Praha - Horní Měcholupy
Cena1 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 478 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt: 2+KK

Adresa: Nad přehradou 408, 109 00 Praha 10

Velikost: 44 m2 Vybavení bytu: Bytová jednotka je po celkové rekontrukci, zděné jádro, 2x plovoucí podlaha, vestavěné skříně, plastová okna, kuchyně, K bytu patří sklepní kóje. Byt se nachází v 5. patře výškového domu ( 12 pater ), byt je situován na východ, dům je po celkové rekonstrukci - zateplení + nová fasáda, nové sítě, zastřešní krytina, nové vchodové dveře + poštovní schránky, v brzké době proběhne rekonstrukce výtahů ( 2x výtah ve vchodě, osobní a nákladní ), v bytě je zavedena kabelová televize + internet od UPC, v domě je možnost si uchovat kočárek v kočárkárně. Před domem je parkoviště pro osobní auta. Byt se nachází ve velice klidné lokalitě s krásným výhledem na Prahu a i na Průhonice. V blízkosti domu je bus zastávka, mateřská škola, základní škola,

Hostivařský lesopark, bazén pro malé děti a tenisové kurty s dětským hřištěm. cca 10 minchůze se nachází obchodní jednotky Billa, ALbert, Lidl. Nejbližší stanic metra je 10 min bus 271, 240 směr Háje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205030
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha44
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.