Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 112 m² bez realitkyTruhlářská, Praha - Nové Město

Truhlářská, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Klidný prosluněný jednopodlažní byt 3+kk, o velikosti 112 m2 ve 4. NP cihlového domu, v Truhlářské ulici, 10 min od historického centra Prahy, přesto však v blízkosti OC Palladia a Náměstí Republiky. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Prostorný obývací pokoj, 2 ložnice, částečně vybavená kuchyně, lednice, koupelna s vanou, pračka, samostatné WC, místo pro malou tělocvičnu či jiný relaxační prostor, možnost parkování v garáži. V okolí veškerý sortiment služeb, výborná občanská vybavenost, v blízkosti park Letná, divadlo Hybernia, Staroměstské nám a jiné. Byt VŘELE DOPORUČUJEME osobám, které nechtějí trávit svůj čas dojížděním za svými každodenními povinnostmi, chtějí užívat rozmanité možnosti, které Praha nabízí, přesto však odpočívat v pohodlí klidného a útulného bytu. Byt je vhodný pro spolubydlení.

Sunny and quiet one-floored apartment 3 + kk, in size of 112 m2 in 4 floor of the bricked house, in Truhlářská street, 10 minutes from the historical city center, but still close to the shopping center Palladium and Naměstí Republiky. The apartment has been completely renovated. Spacious living room, 2 bedrooms, partly equipped kitchen, fridge, bathroom with a bath, washing machine, separate toilet, space for a small gym or other relaxation area, possibility of parking in the garage. In the close surrounding there is a various range of services, excellent civil facilities, park Letná, the Hybernia Theatre, Old Town Square and others. We HIGHLY RECOMMEND this apartment to people who do not want to spend their time by commuting to their daily duties, they want to use a variety of options that Prague offers, but still relax in the comfort of a peaceful and cozy apartment. The apartment is suitable for roommates.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205120
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha112
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.