Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 170 m² bez realitkyDřetovice - Dřetovice, Středočeský kraj

Dřetovice - Dřetovice, Středočeský krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 705 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám zděný RD se dvěma byty v centru obce Dřetovice. Obec se nachází u rychlostní silnice Praha-Slaný, sjezd č.9, a je vzdálena autem cca 20 minut od centra Prahy 6, cca 10 minut od Kladna, cca 15 minut od Slaného a 7 minut od Okoře.

RD, původně z r. 1912, je po velmi zdařilé vnitřní rekonstrukci a nastavbě. Stavba je zděná

( šířka stěn 50 cm – zateplení není nutné, ale možné), podsklepená ( 2 klenuté sklepy se stálou teplotou v zimě 6-8° C v létě 13-15°C) a obsahuje přízemní byt 2+1 ( s vestavěnou novou kuchyní) + koupelna s vanou a WC + spíže + schodiště do sklepa + 2 společné předsíně, vše cca 95 m2 a podkrovní byt 2+1 + koupelna se sprchovým koutem a WC + terasa s markýzou + schodiště do přízemí, vše cca 75 m2. V domku je nová elektroinstalace, nové plynové topení, nové podlahy a stropy, nové odpady a nová žumpa o objemu cca 7m3, nové krovy a střecha včetně zateplení, televizní, telefonní a internetové kabeláže. K RD náleží také vedlejší samostatná budova, kde je garáž s montážní jámou, dílna a v patře nástavba nebytového prostoru o velikosti cca 50 m2 s přímým vstupem na zahradu. Tato budova má rovněž nové krovy a novou krytinu Bramac.

RD zatím nemá nové venkovní omítky. Ty je možné dodělat někdy v budoucnu. Stavební povolení je dosud v platnosti do 7/2013 a je možné je dále prodloužit. K RD přiléhá předzahrádka s živým plotem, javorem a břízou a dvěma parkovacími místy na vlastním pozemku, dvorek cca 50m2 a zahrada cca 300 m2 s kotcem pro psy, dvěma jabloněmi, vzrostlým vlašským ořechem, ohništěm apod. Dále k RD patří i sad o velikosti 1781 m2 umístěný ve svahu nad rybníkem před obcí, cca 500m od RD. Dům je obydlen, ale po dohodě je možné rychlé nastěhování a prakticky okamžité bydlení. Financování koupě je po dohodě možné i formou hypotéčního úvěru banky. Cena všech uvedených nemovitostí včetně popsaného vybavení je 3,5 milionu CZK. Další informace nebo dohodnutí prohlídky je možné domluvit na mobilním telefonu č. 721 731 469 – JUDr. Ludvík Žabka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205255
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha170
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.