Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 85 m² bez realitkyDusíkova, Brno - Sadová, Jihomoravský kraj

Dusíkova, Brno - Sadová, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby5 100 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím dlouhodobě k pronájmu velice krásný kompletně vybavený cihlový byt, novostavba 4+kk o CP 85m2 v Brně v atraktivní lokalitě Lesná, ul. Dusíkova. Byt se skládá ze 4 moderně vybavených místností. Místnost o velikosti 33 m2 tvoří kuchyně s jídelním koutem, obývacím pokojem a lodžií s krásným výhledem na lesy a část Brna. Dále se bytě nachází ložnice, 2 dětské pokoje, koupelna, samostatné WC a chodba. K bytu patří také sklep. V domě je společná místnost pro uložení kol, kočárku apod. Pokoje jsou kompletně vybaveny. V ceně nájmu je připojení k internetu. Byt je situován v 6.p. zděného domu. Kuchyně:bílá linka, lednice, mražák, myčka. Pokoje zařízeny velice vkusně a moderně. Krásná koupelna s vanou. WC samostatné. Ložnice také velmi příjemná. Byt je vybaven satelitem Hotbird, Astra. (italské, německé, anglické atd. programy).V bytě není televize. Veškerá občanská vybavenost v dosahu několika minut. Klidná lokalita, dostupnost do centra cca 15 min (tram nebo bus). V blízkosti Billa, Albert, Lidl, Relaxační centrum Infinit ( sauna, fitness, kosmetika, restaurace). V blízkosti domu je hodně zeleně, les, tenisové kurty. Byt volný od 1 února 2020. Kontakt: Tel.776477620, ( prosím nevolat pište sms zavolám zpět) email:collsunlight@gmail.com Cena včetně inkasa a připojení internetu.

Very nice new Apartment 4 + kk, to rent for long time in Lesna –Majdalenky, Dusikova street. The apartment consists of 3 modernly furnished rooms, living room with kitchen and dining area. Balcony with beautiful views. Kitchen is fully furnished. Bathroom with tub, separate toilet. The apartment is equipped with satellite Hotbird, Astra (Italian, German, English, etc.) . All amenities within a few minutes. Lesná is quiet location, accessibility to the center, about 15 minutes (tram or bus). Near Billa, Albert, Lidl, Infinite Wellness center (sauna, fitness center, beauty salon, restaurant). In the building is located fitness for women. Price included internet access and cellar for bike and etc. Contact: Tel.776477620 ( please dont call me, message is enough I will call you back. email: collsunlight@gmail.com. Apartment will be available from 1. February 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205257
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.