Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyKyselova, Praha - Kobylisy

Kyselova, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Útulný byt v příjemné lokalitě. Výborná dopravní dostupnost, tramvaje (Kyselova) vzdálené cca 1 min, metro C (Ládví) a autobusy 5 minut. Cesta do centra max 15 minut. Kvalitní občanská vybavenost - obchodní centrum, poliklinika, pošta, školy a školky, hřiště, knihovna, multikino, fitness, bary a restaurace, hned vedle domu park a venkovní koupaliště, o kousek dále Ďáblický háj. V domě jsou 3 výtahy, noční bezpečností služba a recepce. Bezpečnost je také zajištěna díky dveřním čipům.

Byt se nachází ve 13 patře a je zařízený vkusným a z velké části nově pořízeným nábytkem. Je vybaven plastovými okny, kuchyňskou linkou s novou deskou a baterií, malou ledničkou s vestavěným mrazákem, novými obklady, dvojvařičem,konferenčním stolkem a židlemi, novou postelí s novými pohodlnými matracemi, skříňkami a šatními skříněmi (jedna vestavěná, s velkým zrcadlem), novou pračkou, sušákem, v koupelně se nachází toaleta a vana + nástavec se sprchou. Výhodou je i prostorný balkon s ochrannou sítí proti ptactvu, který nabízí možnost příjemného posezení, sušení prádla atd. V bytě položen koberec, kolem kuchyňské linky lino a v koupelně a na balkoně dlažba. Poplatky zahrnují vodné, stočné, centrální vytápění, osvětlení a úklid společných prostor, odvoz odpadu a recepci, v případe druhé osoby se navyšují o 500 Kč. V bytě jsou přípojky na UPC, i na pevné připojení O2 a T-mobile. Elektrická energie se převádí na nájemníka. Při podpisu smlouvy je třeba poskytnout vratnou kauci v hodnotě jednoho nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205366
DispoziceGarsoniéra
Podlaží13
Typ budovyPanel
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.