Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyTomáškova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Tomáškova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 400 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Dlouhodobý pronájem nekuřáckého podkrovního bytu 2+kk, v domě jen o třech bytových jednotkách, na klidné ulici, přesto kousek od centra. Nedaleko se nachází zastávka tramvají (č 2, 3, 4, 9), obchody Interspar a Kaufland, v dosahy 200m dvě výborné restaurace. Na ulici bezproblémové parkování. Blízkost Svitavy nabízí procházky/projížďky po břehu, hřiště za rohem nebo městské lázně pak sportovní vyžití.

K bytu náleží půda a společné sklepní prostory. Nájemníci mají k dispozici společnou okrasnou zahrada, kde je slyšet jen zpěv ptáků a hukot splavu.

Vytápění a ohřev vody centrální plynové.

K nastěhování od 1.10.

Zařízení sestává z vybavené koupelny a samostatného wc, pračky, kuchyňské linky (se sporákem, ledničkou). Lze dovybavit dalším nábytkem dle fotografií formou odkupu nebo pronájmu.

Ve zbývajících bytech jsou mladé páry.

Long-term rent of a attic non-smoker apartment with standalone bed room, in the house with only three residential units, on a quiet street, yet close to the center. Nearby is the tram (No. 2, 3, 4, 9), Interspar stores and Kaufland. There are two excellent restaurants in the range 200m. You can easily park just on the street. The house is close to Svitava river, it offers walking/cycling along the shore. A football ground around the corner or the spa offers sport time.

The tenants can use basement rooms and garden where you can hear birdsong and the sound of the weir.

Gas heating and hot water is made centrally.

The appartment is free since 1.10.

The appartment consists of a fitted bathroom and separate toilet, washing maschine, kitchen (with cooker and refrigerator) . It can be equipped with other furniture according to photographs by purchase or lease.

The remaining apartments are rented by young couples.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205377
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.