Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 158 m² bez realitkySrpnová, Praha - Ďáblice

Srpnová, Praha - ĎábliceČástečně vybaveno
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 670 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Moderně koncipovaný, samostatně stojící rodinný dům. Světlý, vysoké stropy (cca 2,78 m) v přízemí, trámoví v patře. Prostorný obývací pokoj s elegantním krbem spojený s jídelnou a moderní kuchyní s "ostrovem". Příjemný výstup na jihozápadní terasu přímo z jídelny. Dole ještě toaleta, kotelna se sušárnou a garáž se skladem. Vše propojeno přes komorní halu jako srdce domu. Na všech oknech v přízemí jsou předokenní rolety, které nabízejí večer naprosté soukromí a úsporu tepla.

V patře velmi účelná a designově čistá koupelna, která je obklopena třemi ložnicemi (případně 2 ložnice a pracovna). Plynové vytápění s kombinovaným podlahovým topením v přízemí a radiátorovým topením v patře. Zahradníkem navržená a provedená zahrada s automatickým zavlažovacím systémem. Dům je v bezvadném stavu a nevyžaduje kromě úklidu a sekání trávy žádnou údržbu. Dům (114 m2 zastavěné plochy)a parcela (424 m2) se nacházejí na katastrální území Ďáblice 730629, LV 1068. Celková užitná plocha domu je 158 m2. Půdorysy na vyžádání k zaslání na e-mail.

Autobusem 103 je to 7 minut na metro Ládví (trasa C) nebo autem necelých 5 minut s možností parkování na odstavném parkovišti P+R u metra.

IDEÁLNÍ PRO RODINU NEBO MLADÝ PÁR, KTERÝ HLEDÁ KLID A KOMFORT V DOSAHU CENTRA PRAHY. PROSÍM POUZE OSOBY S TRVALÝM POBYTEM V ČR NEBO V SHENGENSKÉM PROSTORU.

MOŽNOST KOUPĚ DO 3 MĚSÍCŮ OD SLOŽENÍ REZERVAČNÍ ZÁLOHY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205477
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha158
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.