Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyAndersenova, Praha - Štěrboholy

Andersenova, Praha - ŠtěrboholyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Nabizim k dlouhodobemu pronajmu kompletne zarizeny slunny byt 1kk s terasou ve 4patrove cihlove novostavbe v Andersenove ulici, Praha 10-Sterboholy. Parkovaci misto je k dispozici pred domem v oplocenem arealu s parkovou upravou a elektrickou branou. Obchodni centrum s veskerymi sluzbami vzdaleno 3 minuty pesky. Zastavka autobusu MHD 3 minut. Vyjezd na Jizni spojku 5 minut. Metro A, Depo-Hostivar 10 minut. K nastehovanni ihned.

I offer for a long-term rental a fully furnished sunny studio with kitchenette and a terace in a 4-floor new apartment building at Andersenova street, Prague 10-Sterboholy. Parking places are in front of the building in the garden with electrical fence. Shopping centre - 3 minutes on foot, bus stop 3 minutes on foot. Highway roundabout - 5 minutes. Metro A Depo Hostivar 10 minutes.Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205499
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.