Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 300 m² bez realitkyZápská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Zápská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 600 Kč


Přenechám za odstupné zaběhnutou myčku v Brandýse nad Labem nacházející se v průmyslové zóně v hlídaném objektu. V blízkosti je obchodní centrum Tesco a Lidl. Součástí myčky je rampa na mytí silně znečištěných nákladních vozidel a stavebních strojů. Dále jsou tam dvě haly, jedna na mytí a druhá na drobný servis a kompletní čištění. Před myčkou je venkovní zahrádka kde je sezení pro zákazníky. Na myčce jsou udělány nové rozvody elektřiny, včetně nových jističů a platí se nízká sazba pro celý areál, kde každý má podružný elektroměr. Haly mají vysoké stropy cca 6m tudíž je možno dodělat vestavěné mezipatro např. na sklad nebo na kancelář. Myčku přenechám včetně vybavení, obnášející 3x wapka včetně veškerého příslušenství, vysavače na mokré i suché čištění, 300l šampónu Sonax, 50l přípravku na čištění interiéru a ostatní přípravky. Automyčka je v provozu cca 5 let a má za ta léta vybudovanou klientelu jak soukromou tak nasmlouvaných několik okolních firem jako je např. Stavokomlet, Servis centrum, Ipodec-čisté město, okolní autoservisy atd. Přenechám s veškerou klientelou. Nájem majiteli objektu činí 18.600,-Kč měsíčně včetně vody. Převedení nájemní smlouvy se stejnými podmínkami nebude problém. Odstupné dohodou po shlédnutí objektu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205577
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha300
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.