Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyDlouhá, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Rezervováno
Dlouhá, Zlín - Zlín, Zlínský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 600 Kč


Světlý zrekonstruovaný byt v klidném domě v úplném centru Zlína

Prostorný 1+1 na ul. Dlouhá, minuta chůze od náměstí, minuta chůze od trolejbusové zastávky Dlouhá; a tři minuty chůze od cyklostezky.

Byt je po kompletní rekonstrukci a vybaven. Zrekonstruovaná koupelna s WC, nová kuchyň se všemi spotřebiči (lednice, pračka, sporák s troubou, mikrovlnka, varná konvice) + vybaveno i nádobím a příbory. Součástí kuchyně je jídelní kout se stolem a židlemi. V obyváku je rozkládací sedačka na pohodlné spaní, pracovní stůl se židlí a úložný prostor. Dostatek úložných prostor v chodbě ve skříních. K bytu náleží samostatná úložní místnost přímo v patře na schodišti. Byt je nekuřácký. Preferujeme jednotlivce, případně pracující pár. Na byt je dovedena přípojka internetu. Cena se odvíjí od počtu osob na bytě vč. poplatků a energií. Pro jednu osobu na bytě 8 600 Kč vč. energií. Požadované 2 vratné kauce. Byt volný od 1.listopadu. Prohlídka možná. Děkuji, Martina, tel. 774 230 256 či majh@post.cz. (tel. jsem dostupná více v odpoledních a večerních hodinách. Pokud mě hned nezastihnete, zašlete zprávu či mail, budu volat zpátky).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205809
Dispozice1+1
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.