Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyEliášova, Praha - Dejvice

Eliášova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


zařízený byt 1+k.k.v domě, který prošel komplet.kvalitní rekonst., 1.p. v klidné části Dejvic, 3 min. od metra trasy "A" Hradčanská, komplet. zařízená kuch.linka italské zn. Cucine, včetně zn .elektrospotř. myčka, dvou plotýnková varná deska, multifunkční mikrovl.trouba, malá lednička, sprch.kout, pračka Bosch. Kauce 1 měs. nájem, smlouva na 1 rok s možností prodloužení, služby 800,- 1 osoba + zál.na el.1500,- do převodu, elektřinu si převádí nájemník na sebe, možnost připojení UPC, volný od 1.7.2015, dům nemá výtah.

Byt se nachází v lokalitě s původní zástavbou v klasickém činžovním domě postaveném na začátku minulého století v bonitní městské části Dejvice v klidné rezidenční ulici Eliášova, která nabízí optimální podmínky pro bydlení v blízkosti centra města s malou či docházkovou vzdáleností od center nákupů, zábavy i vzdělanosti i městských parků jako např. Stromovka. Několik min. chůze od domu jsou dostupné všechny druhy dopravy včetně trasy metra A, vlakového spojení i přímé linky na letiště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205878
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha31
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.