Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 237 m² bez realitkyU Školky, Tišice - Chrást u Tišic, Středočeský kraj

U Školky, Tišice - Chrást u Tišic, Středočeský kraj
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 212 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


 Prodám moderní nízkoenergetický dům 5+kk+garáž+samostatný prostor (garsoniera nebo nebytový prostor se samost. vchodem) nacházející se ve vilové čtvrti poblíž klidové rekreační zóny 15 km od Prahy. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem o celkové ploše 60 m2. Je zde příprava na krb s krbovou vložkou, dále francouzské okno s přístupem na terasu 20 m2. Kuchyně je plně vybavena vestavnými spotřebiči. V přízemí se dále nachází pracovna, WC, předsíň, komora a hala s betonovým schodištěm. V patře jsou 2 neprůchozí pokoje, ložnice, 2x koupelna s WC. V patře je plánován výstup na terasu. Podlahové krytiny a fasádu si nový vlastník může dodělat dle vlastního vkusu. Dům má plastová okna mající předokenní rolety. Garáž je propojena se zádveřím a je prostorná pro rodinný vůz. Vodovod je veřejný, kanalizace je svedena do žumpy 13 m3 (veřejná kanalizace je před branou). Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Zahrada má výměru 537 m2. NE RK !

 Modern lowcost energy family house 5 + kk + garage + a separate space (Studio or non-residential premises with own entrance) situated in a residential area close to the resting pleasure zone 15 kilometers from Prague. There is a living room with kitchenette on the total area of 60 m2. There is a preparation for the fireplace with a fireplace insert, the French window with access to the terrace 20 m2. Kitchen is fully equipped with inbuilt appliances. On the ground floor are also located office, toilet, hall, chamber hall with a concrete staircase. The floor has 2 separate rooms, bedroom, 2x bathroom with toilet. Floor coverings and facades you can finish of your own taste. The house has plastic windows with shutters. The garage is linked to the house. Heating is provided a gas boiler. The garden area is 537 m2. Agreement for sure. RK NO!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20588
Dispozice5+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha237
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.