Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyPočernická, Praha - Strašnice

Počernická, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Plně zařízený byt v novostavbě se nachází ve 5. patře cihlového domu s výtahem. Má dřevěné podlahy, v koupelně a na chodbě je dlažba. Kompletně zařízeno novým nábytkem. V koupelně je vana a WC. V bytě je kabelova televize a internet, telefonní přípojka. Domácí spotřebiče – pračka se sušičkou, lednice, mrazák, chadicí vinný sklípek, sporák, trouba, a mikrovlnná trouba. Plně vybavená kuchyň – vše nové. Vynikající dostupnost MHD (5 min chuze na metro Želivského, bus a tram 1 min). Tenisové kurty před domem. Dostupné od září k dlouhodobému pronájmu. Dům má noční hlídače od 20-8 hodin a celý den o víkendech a svatcích. Je možné pronajmout i velké parkovací stání (pro invalidy) v domě za dalších 1 800 měsíčně.

The apartment is fully equiped with kitchen (fridge, wine cellar, microwave, oven, cooker) living room, bedroom (double bed) and bathroom. Telephone line, UPC cable for TV and internet. Excellent public transportation connection (5 minute to underground station Zelivskeho=green line,1 minute to tram and bus station). Tennis courts 50 metrs. Available from September 2012 for long term rental. Possible to rent big parking space in garage as well for 1 800 per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205933
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.