Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 54 m² bez realitkyNa dlouhém lánu, Praha - Vokovice

Na dlouhém lánu, Praha - VokoviceVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu i dlouhodobě zařízený byt 3+kk v malém cihlovém činžovním domě v osobním vlastnictví v Praze 6, Vokovicích, Na Dlouhém lánu 337/55. Byt je vhodný jak pro rodinu tak i pro sdílení, např. studenty. Poslední dva roky v bytě bydleli 4 studenti. V malém pokojíku (původně pokoj pro služku) je vyvýšené lůžko pro dva, které lze případně odstranit. Dům je v klidné zástavbě s výhledem do zeleně. Přípojka internetu UPC. Nájem je 9500 Kč měsíčně plus záloha na poplatky 1000 Kč za každou osobu bydlící v bytě.

I like rent a furnished appartment with three bed rooms and kitchen nook in Prague 6, Vokovice, Na Dlouhem lanu 337/55. The apartment is suitable both for the family or for sharing, e.g. by students. Actually, four students shared the apartment in past 2 years. In the smallest room (originally ment for a maid) there is an elevated plank-bed. The house is in the quiet spot with the view into green vegetation. The rent is CZK 9500 per month plus CZK 1000 for bills per person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu205956
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.