Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 57 m² bez realitkyRevoluční, Praha - Staré Město

Revoluční, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme pronájem kanceláří, které se nachází na adrese Revoluční 1003/3, Praha 1, čili na Náměstí Republiky vedle obchodního domu Kotva, a to ve třetím patře budovy s kvalitním výhledem a dostatkem slunečního světla (orientace na jihozápad).

Jak nabízené kanceláře, tak i celá budova jsou nově rekonstruované, místnosti jsou nadstandardně vybavené novým nábytkem na míru s kvalitní parketovou podlahou. K dispozici jsou dvě kancelářské místnosti, každá o ploše 27m2 s tím, že je k dispozici i luxusně vybavená zasedací místnost o ploše 30 m2 pro minimálně šest osob s možností zapojení dataprojektoru, notebooků a veškerým moderním zázemím.

Nabízíme bezdrátový internet v ceně, telefonní linku, oddělené sociální zařízení, možnost využití služeb recepční přes den a hlídání objektu ostrahou 24 denně, dva výtahy, menší soukromou recepci přímo pro dané kanceláře.

Cena za jednu kancelář včetně zasedací místnosti je 18.000,- Kč + DPH plus 4.000,- Kč poplatky (služby recepce, úklid, internet, energie…).

V případě zájmu Vám můžeme zaslat také k nahlédnutí smlouvu o podnájmu na dobu určitou, kterou máme připravenou ihned k podpisu.

V případě dotazů volejte, nebo pište emailem. Děkujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206184
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.