Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyK Vltave, Praha - Modřany

K Vltave, Praha - Modřany
Měsíční nájemné12 000 Kč


Právě dokončený projekt Rezidence Modřany se nachází v klidné čtvrti rodinných domů ve starých Modřanech. Prostorný 2+kk (62 m2) orientovaný na jih, má z obou pokojů vstup na terasu se zahrádkou (14 a 40 m2) s příjemným, částečně zastřešeným posezením. Svah a stromy na hranici pozemku zajišťují soukromí. Byt má dřevěné podlahy, komfortní koupelnu s nadstandardní sanitou, vestavnou šatní skříň a vybavenou kuchyňskou linku. Součástí nájmu je garážové stání v objektu a sklep. Cca 400 m od domu je zastávka tramvaje (3,17,21,52 - centrum 20 min), u domu je zastávka bus č. 205 (16 min Kačerov, Budějovická). V blízkosti je supermarket (200m), škola, poliklinika, pobřežní in-line a cyklo-stezka, vše méně než 500 m. Dům je zabezpečen kamerovým systémem (24 hod ostraha), byt má bezpečnostní dveře, bezp. okenní folie, zahrádka je oplocena a druhý plot je kolem pozemku celého domu. Byt může být pronajat zařízený.

2+kk (62m)

+ terasa (14m)

+ zahrádka (40m)

+ garážové stání

+ sklep

Spacious one-bedroom/2+kk apartment (62 sqm) in a brand new development project located in a quiet residential neighborhood of Modrany in the south of Prague. Both the living room and the bedroom face South and have direct access to a terrace and a little garden (14 and 40 sqm, respectively). Sloping terrain and trees opposite the apartment provide a feeling of privacy. Apartment features beautiful wooden floors, quality bathroom fixtures, built-in wardrobes and fully equipped kitchen. Included in the rent are an underground parking space and a storage unit. Tram 400 meters (3, 17, 21, 52 - 20 mins direct to city center), bus 100 meters (205 - 16 mins to Metro C - Kacerov). Supermarket 200 meters, school, policlinic and an

in-line/cycling trail along the river, all within 500 meters. Building

has 24/7 reception and camera security system. Apartment has security entrance and terrace doors. Garden is fenced and there is another fence around the entire project including an adjacent private little park. Apartment can be further furnished.

one-bedroom/2+kk (62 sqm)

+ terrace (14 sqm)

+ garden (40 sqm)

+ underground parking space

+ storage unit

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20627
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha62
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.