Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 29 m² bez realitkyBožetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Božetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 200 Kč

+ Poplatky za služby2 640 Kč


Pronajmu kompletně zařízený byt na ulici Božetěchova v Brně. Byt je vybaven nerez lednicí, pračkou, dvouplotýnkovým sporákem, mikrovlnou troubou a dalším vybavením. Nájemce se může rozhodnout, jestli zvolí pevnou postel či rozkládací sedačku - zakoupím na vlastní náklady. Jedná se o luxusní malý byt vybavený hezkým novým nábytkem, který ladí dohromady.

Výhodná lokace poblíž IBM a také poblíž zamilovaného hájku (vhodné pro procházky a sport). Zastávka MHD cca 3min. pěšky. Vhodné i pro majitele psa či kočky. Pro nájemce bezproblémové parkování zdarma.

Poplatek za služby zahrnuje elektřinu, teplou i studenou vodu, stočné, odvoz odpadu a topení. Nezahrnuje internet a TV. Internet za příplatek 500kč/měsíc a TV za 350 – 600kč/měsíc. Za příplatek 500kč měsíčně v bytě zůstane i plochý televizor o úhlopříčce 105cm. K nastěhování do několika dnů od podpisu smlouvy. Vratná kauce před zahájením nájemného jsou dva měsíční nájmy, tedy 12400kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206286
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha29
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.