Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyStanislava Kostky Neumanna, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

Stanislava Kostky Neumanna, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj
Cena1 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Na prodej: zrekonstruovaný byt 3 +1, v soukromém vlastnictví, Využitelná plocha 62 m2 ve zvýšeném přízemí v cihlovém domě v Rakovníku. Byt je po kompletní rekonstrukci - nový rozvod vody, plynu - včetně nového kotle. Celý byt má kompleně opravenou omítku a je čerstvě vymalován. Původní dveře jsou zachované a kompletně zrekonstruované, aby byla zachováno kouzlo bytu.

Byt sestává ze tří místností, předsíně a koupelny se sprchovým koutem a wc - přesná dipozice bytu k dispozici ve fotkách. Prostor pro kuchyni připraven včetně obkladů Podlahy jsou připraveny na položení plovoucí podlahy - výběr typu je ponechán na novém majiteli. Koupelna má nové obklady, wc, sprchový kout a dveře.

Dům prošel rekonstrukcí - nová plastová okna včetně sklepních, nová střecha, fasáda, zateplení a nové vchodové dveře. Dům je situován v blízkosti vlakového a autobusového nádraží.

K domu náleží dvůr, kde je možno parkovat.

On sale: Reconstructed Flat 2+1, privately owned, usable surface 62m2 in elevated ground floor in a brick building in Rakovnik. The apartment has been completely renovated - new water, gas - including a new boiler.

The whole apartment has a fully repaired plaster and freshly painted. The original doors are maintained and they are fully refurnished, in order to maintain the charm of the flat.

The apartment consists of three rooms, hallway and bathroom with shower and toilet - precise layout of the apartment available in fotos. Space for kitchen is ready,including .Bathroom has new tiles, toilet, shower and door.

The building has been renewed as well – new roof and insulation. There is a possibility to park in the yard. There is a railway station and bus station nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206294
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.