Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyNáměstí Jiřího z Lobkovic, Praha - Vinohrady

Náměstí Jiřího z Lobkovic, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné1 990 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Prodám světlou garsoniéru (1+kk) o rozloze 30 m2 ve 4. patře cihlového domu s výtahem v klidné části Vinohrad, mezi stanicemi metra Flora a Želivského. Byt se skládá z pokoje s vestavěným patrem na spaní, kuchyňského koutu v chodbě, větší koupelny s karmou a samostatného WC. Byt je částečně vybaven (pračka, kuchyňská linka, lednice) a z okna, které je orientována do klidného dvora, je hezký výhled na Prahu. Dům je družstevní, anuita je splacena, vzhledem k pronájmu nebytových prostor má byt nízké poplatky (do 1000Kč/měs.). Byt se nachází na náměstí s parkem a dětským hřištěm, 1 minutu od stanice tramvaje, 5 minut od nákupního centra Flora, stanice metra Flora a Želivského a autobusů. V domě je samoobsluha a v blízkosti je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, poliklinika.

For sale: a studio (30 m2) on the 4th floor of a house with elevator, in a quiet part of Vinohrady, between subway stations Flora and Želivského. The building is located on a square with a small park. The studio is light, faces a courtyard and offers a nice view of Prague. It consists of a room with a loft bed, a kitchenette, a spacious bathroom and a separate toilet. It is partially equipped (washing machine, refrigerator). The building is a coop, with low monthly fees. There is a supermarket in the building. It is close to a tram stop (1 minute), 5 minutes from the subway stations Flora and Želivského and the Flora shopping center. It is a great location.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206332
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.