Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKubelíkova, Praha - Žižkov

Kubelíkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 589 Kč


NOVÝ S KVALITNÍM ZAŘÍZENÍM byt 2+kk, 50 m2, 5 minut chůze ze stanice metra nám. Jiřino z Poděbrad, vedle vstupu do Riegrových sadu, 15 minut chůze na Vaclavské nám. Secesní cihlový dům po kompletní rekonstrukce, včetně nového výtahu. 2 poschodí. Na podlahách jsou parkety. Nezávislé plynové výtapení. Byt je kompletně zařízen kvalitním nábytkem podle návrhu bytového architekta. Koupelna má italské obklady a německé zařízení. Nová pračka Bosch. Moderní kuchyňská linka od studia Sýkora v kvalitním provedeni, barva ořech a bílá vysoký lesk, obklad z tvrzeného skla. Spotřebiče Whirpool,včetně myčky na nádobí a velké lednice s mrazákem. Rezidenční parkování před domem.

Nájemné 15 000 Kč + 1589 Kč záloha za vodné a stočné, odvoz odpadu, údržbu + elektřinu a plyn nájemce převede na sebe a bude hradit přímo dodavateli dle spotřeby.

Volné od listopadu 2012. Přímo od majitelky.

HIGH QUALITY FURNISHING IN STYLISH NEW VINOHRADY APARTMENT. 2+kk after the complete reconstruction, 50 m, 2 floor is offered for rent directly by an English speaking owner. One of the best locations in Prague - Vinohrady, 5 min walk to the metro Nam. Jiriho z Podebrad, quiet street, near the entrance to Riegrovy sady, 15 min walk to Venceslav square . Secession house after the complete reconstruction with modern lift and common areas. The flat is completely furnished by an English interior designer, good quality bathroom with German taps and Italian tiles, Bosh washing machine. New quality kitchen from the Sykora kitchen studio with Whirlpool appliances, including a dishwasher, big fridge with a freezer and dust cleaner. Good quality furniture, parquet floors, built in safe. Rent CZK 15 000 +utility fees around 3000 CZK (for 2 persons). No pets and smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206342
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.