Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyŽebětínek, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Žebětínek, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 680 Kč

+ Poplatky za služby1 760 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený pokoj ve čtvrtdomku se společným vchodem. Pokoj se nachází v prvním patře staršího domu po částečné rekonstrukci (nová okna, topení, sprchový kout a záchod) v klidné lokalitě v Brně-Medlánkách, vzdálenost od centra asi 20 minut (tram. č.1, bus 41, 65, 71, 90). Lokalita je 20 minut pěší chůze od Technologického parku v Králově Poli. Pokoj je zařízen matrací, odkládacím stolkem, šatními skříňkami, sekretářem, pracovním stolem a židlemi. Po domluvě lze dovybavit. V domě je zaveden internet (wi-fi). K pokoji náleží kompletně zařízená kuchyně, koupelna a záchod, které bude nájemník sdílet se slovenským párem, který vlastní malého psa. Pokoj je ideální pro jednotlivce nebo nenáročný studentský pár. Nájemníci mohou užívat pračku, garáž, dílnu, sklep, zahrádku a terasu. Koncepci domu je nutno vidět osobně. Měsíční nájem: 2680,- Kč + zúčtovatelná záloha na služby (plyn, elektřina, voda, internet, odpad: 1760,- Kč; při celoročním užívání zálohy vychází bez doplatků a vratek). Vratná kauce: 5 000,- Kč. Pronájem je možný pro cizince i studenty. V domě se nekouří, pro kuřáky je ale výhodou terasa. Pokoj je průchozí, ale nikdo ním procházet nebude. Jedny dveře vedou do kuchyně a druhé do koupelny. Spolubydlící mají do obou místností vlastní dveře. Prohlídky nejlépe 20. února po 18:00. Po domluvě se spolubydlícími možné i jindy v týdnu.

Offering for rent a fully furnished room in the house with common entrance. The room is located on the first floor of an older house after partial reconstruction (new windows, heating, shower and toilet) in a quiet location in Brno-Medlánky. Distance from the center about: 20 minutes (tram No. 1, bus 41, 65, 71, 90). Walking distance (20 minutes) from Technological park in Kralovo Pole. The room is equipped with a double bed, wardrobes, secretary, working table and chairs. Other furniture may be added on request. The house is connected to the internet (wi-fi). Tenant may use the washing machine, garage, workshop, cellar, garden and terrace. Tenant will share a kitchen, bathroom and toilet with Slovak couple owning a small dog. Room is ideal for individual tenant or a students couple. The concept of the house must be seen in person. Monthly rent: 2680 CZK + backup service deposit (gas, electricity, water, internet, communal waste: 1760 CZK, final account once a year). Deposit: 5 000 CZK. Renting is possible for foreigners and students. Smoking in preference only at the terrace. Visits idealy 20 February after 6 PM. According to the possibilities of flatmates also other time during the week.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206362
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.