Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 62 m² bez realitkyNa Vyhlídce, Hluboká nad Vltavou - Hluboká nad Vltavou, Jihočeský kraj

Na Vyhlídce, Hluboká nad Vltavou - Hluboká nad Vltavou, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmeme pěkný atypický byt 1+1, cca 62 m2 + terasa v přízemí rodinného domu na Hluboké nad Vltavou - Zámostí v ulici Na Vyhlídce.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu, dům se zahradou u lesa, poslední v ulici. Možnost parkování před domem. Nájemníkům k dispozici zahrada a terasa s grilováním.

K prohlídce možné ihned. Pronájem možný od 1.2.2016.

Byt má spoustu úložného prostoru – velká předsíň, špajz, malá pracovna, chodba, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou a jeden pokoj. Kuchyňská linka plně zařízena – myčka, lednička, trouba s varnou deskou, digestoř. V obýváku je k dispozici obývací stěna.

Centrální topení, v obývacím pokoji jsou navíc k dispozici krbová kamna na dřevo.

SPECIAL OFFER for foreign tenant - 3.500Kč monthly rent plus 1.500Kč services because we want practice English conversation. We will rent a flat in two-storey house. Flat is situated in ground floor. Flat is situated at calm area last in the street close to the forest. Parking is in front of the house. Flat has terrace and garden with barbecue area.

Flat has one living room, big bathroom with toilet, shower and bath, kitchen, utility room, big corridor and small workroom. Kitchen is fully equiped also with dishwasher and oven. Livingroom has cupboard.

Flat has central heating and in livingroom is also fireplace stove.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206369
Dispozice1+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha62
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.