Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyPonětovická, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Ponětovická, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem bytu 2+1 v Brně-Slatině včetně vyhrazeného parkovacího stání. Byt o velikosti 56 m2 s dvěma pokoji a samostatnou kuchyní se nachází v 2. poschodí novostavby zatepleného bytového domu na ulici Ponětovická. Volné od cca 1.7.2016.

Místnosti: Chodba, komora, samostatné WC, koupelna s vanou, ložnice, obývací pokoj, samostatná kuchyň s balkonem. Ložnice i obývací pokoj jsou neprůchozí a orientovány na JV.

Vybavení: Plně vybavená kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba, komínový odsavač, myčka, lednička s mrazákem). V kuchyni jídelní stůl se 4 židlemi. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, koupelnovými skříňkami, skříňkou s osvětlením a s zrcadlem, žebříkovým radiátorem s elektrickým přitápěním pro ohřev radiátoru mimo topnou sezonu. Byt má svůj vlastní úsporný plynový kondenzační kotel Baxi na ohřev vody i topení. Plastová okna osazena žaluziemi. Podlahy plovoucí, na WC a v koupelně dlažba.

K dispozici STA pro digitální příjem českých i slovenských programů. Možnost napojení na O2 a UPC.

Vynikající napojení na dálnici směr Praha, Olomouc, Bratislava a na letiště Tuřany. Výborná dopravní dostupnost do centra města, přibližně 15 minut. Veškerá občanská vybavenost v okolí.

Možnost využívat kočárkárnu v přízemí bytového domu.

Možnost pronájmu druhého parkovacího stání.

Měsíční nájem: 10.500,- Kč + platba družstvu 1.000,- Kč (voda + služby, výše dle počtu osob) + energie cca 1.000,- Kč (plyn a elektřina přepis na nájemce). Vratná kauce.

Byt není vhodný pro studenty.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206523
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.