Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyIrská, Praha - Vokovice

Irská, Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+kk s balkonem, 106m2, nacházející se v 1. patře novostavby v Praze 6 - Červený vrch, ul. Irská. Byt má dvě samostatné ložnice, je vybaven kuchyňskou linkou (myčka, sklokeramická deska, lednice, mrazák), v předsíni vestavěné skříně, v ložnici šatna, dvě koupelny (vana, sprchový kout, dvě toalety). K dispozici je také LCD televizor a pračka se sušičkou. Dům je s recepcí, ostrahou a úklidovou službou. V ceně je také pronájem garážového stání a sklepní kóje.

I offer the lease of an apartment with three rooms, kitchen and balcony, 106m2 in 1st floor of the modern building in Prague 6, Červený vrch. There are two separate bedrooms (one with changingroom), kitchen with dishwasher, fridge and freezer, in the hall built-in wardrobe, two bathrooms. LCD TV and washing machine with dryer available. There is all day reception, security service and cleaning service in the building. The lease includes the garage and cellar.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206549
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.