Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 102 m² bez realitkyNa návsi, Praha - Dolní Měcholupy

Na návsi, Praha - Dolní MěcholupyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Prosím ne RK! Krásný světlý byt s minimálními náklady na provoz. Terasa 45 m2 u obýváku a balkon u ložnic. Vytápění rekuperací, solární ohřev vody. Byt bude volný od listopadu 2012. Velmi dobře řešený prostorný byt má velkou skladovací komoru, technickou místnost, prostornou chodbu. Veliký obývák je spojený s kuchyní v jeden krásný obytný prostor s denním světlem ze tří stran. Na oknech i dveřích jsou kvalitní sítě proti hmyzu a předokení hliníkové žaluzie na el. ovládání. Kuch. linka na míru má sklokeram. desku, troubu, myčku a digestoř, vše Whirlpool. Dřevěná podlaha, v ložnici lamino, na chodbě dlažba. Prostorný výtah, pod domem je k dispozici garážové stání a sklep (vše v ceně). Dřevěná okna s trojskly. Energetický štítek domu A! Bezpečnostní dveře. V budově je vinotéka. V Dolních Měcholupech najdete školu, školku státní i soukromou s AJ, nové hřiště, sportovní areál, park, restaurace, poštovnu, několik obchodů, cukrárnu, pojízdnou knihovnu, levnou pumpu ONO, mateřské centrum Leonardo s velkou nabídkou aktivit je přímo přes ulici. Spojení busem na metro A, vlak 1 km (Horní Měcholupy). Prosím RK nevolat.

Beautiful flat for rent. Very low fees. Low-cost living. Solar heating of water, heating by recuperating air. Third floor, elevator. Parking under house included, storage room included.Will be empty in November 2012. Aluminium window slats, moskito nets. Měcholupy is a modern part of Prague 10, developing very quickly.Good connection by bus to metro and by car. Please only direct interested persons, not agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206703
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.