Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 6+kk • 140 m² bez realitkyKlášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj

Klášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 100 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Byt se nachází v centru Rajhradu - města těsně přiléhajícímu k jižnímu okraji Brna, na skvělé adrese Klášterní Dvůr 934. Je v novém krásném bytovém komplexu Klášterní Dvůr, kde je to největší a nejluxusnější byt s balkónem a terasou na střeše, ideální pro společnou zábavu i učení se venku. Tento mezonetový byt (vzniklý spojením dvou bytů nad sebou schodištěm, dokončení 9/2012), stvořený pro studentský život při přijatelné ceně, má dvě koupelny (jedna s WC, jedna samostatná+ samostatné WC s umývadlem), šatnu a šest klimatizovaných místností, půdní prostor a množství uzamykatelných prostor (kójí) pro věci(např. kola, lyže..) v suterénním podlaží. Hlavní společná obývací místnost s krbem a velkou kuchyní (úplně nová, vybavená spotřebiči) s východem na balkón a panoramatickým oknem, dvě dvoulůžkové ložnice s východem na balkon a terasu a s malou šatnou, jedna velká třílůžková ložnice s východem na terasu a velkým panoramatickým oknem, jeden jednolůžkový pokoj se střešním oknem a jednolůžkový pokoj bez okna s prosvětlením dveřmi z chodby a prosklenou stěnou z vedlejšího pokoje. Vchody do bytu ve dvou podlažích z domovní chodby s výtahem. Všechny pokoje mají vlastní klimatizaci. V koupelnách vana a sprcha, pračka, umývadla, odvětrání. Společné prostory v bytě jsou velké, pokoje menší, ale každému poskytují vlastní postel, skříň (nebo šatnu) a pracovní stůl. K bytu je parkovací místo před vchodem a možnost dalších park. míst cca 100m od vchodu. K domu přiléhá luxusní soukromý park, který je však v současné době dočasně z domu nedostupný. Pro obyvatele tohoto bytu však bude přístupný.

S domem sousedí supermarket TESCO. V Rajhradě jsou i další obchody, infrastruktura a cca 10 restaurací různých skupin (od super drahé, po pivnici).

Podmínky nájmu: Smlouva na celý rok (říjen-září). Při obsazeném bytě měsíční nájemné 1700-2200,-Kč/osobu + paušál na teplo, elektřinu, odpad, výtah, úklid chodeb, pojištění a ostatní platby (při běžných spotřebách) 500,-Kč/osobu/měsíc, Internet 350,-Kč/měsíc/celý byt, voda dle spotřeby. Dva měsíční nájmy vč. paušálu se platí předem jako depozit ! Vše věcí společné dohody !

Dopravní napojení: dostupnost z Brna veřejnou dopravou (MHD Brno+1.zóna 480,-Kč/měsíc)

Vzdálenosti od domu- autobus cca 150m, vlakové nádraží cca 400m, napojení na dálnici 500m (autem do centra Brna 7-8min).

Vlakové spoje: Rajhrad – Brno hl. nádraží - Rajhrad (čas jízdy 13-15 min) 1-3spoje za hodinu

Všední den z Brna : poslední spoj 23,10h pak 4,15h. Víkend z Brna: poslední spoj 0,35h.

Další spojení- BUS (téměř 100 spojů do Brna a stejně zpět z Brna), TAXI, cyklostezka, pěšky od konečné tramvaje z Modřic 5km .

Pokoj/ložnice Cena /osobu/měsíc

Třílůžkový luxusní pokoj s možností krbu, panoram.oknem, u terasy 2100,-Kč

Dvoulůžkový s šatním koutem a východem na balkon/terasu 2100,-Kč

Jednolůžkový se střešním oknem 2200,-Kč

Jednolůžkový bez okna (prosvětlen dveřmi z chodby a prosklenou stěnou) 1700,-Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu206873
Dispozice6+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.