Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 23 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Slezská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Krásný velký pokoj s malém balkonem v bytu 2 +1 (66 m2) na Vinohradech. Dům se nachází 3 ulice od Riegrových sadù, blízko k zastávkám tramvají č.11,16,10 a 5 minut chůze k metru na Náměstí Míru. Pokoj má samostatný vchod. Nábytek není pøíslu¹enstvím pokoje, ale je možné jednat o jeho zakoupení (viz obrázky). Cena za pokoj je 6500 Kč plus 1000 Kč za všechny služby (rychlý UPC internet, topení, plyn, elektřina). Kuchyn je prostorná, tichá, s okny do zelení. Domácí spotřebiče jsou k dispozici v kuchyni ( lednice, pračka, mikrovlnná trouba, toustovač a trouba), stejní jako veškeré nádobí. Byt budete sdílet s jednou osobou (32 let). Jedná se o učitelku jazyků německé národnosti, která hovoří česky a vítá každou příležitost na zlepšení svých jazykových dovedností.

Napiš Katharině: kaethe24@gmx.de nebo SMS: 722 707 244

Místnost bude připravena k nastěhování od 1. října.

Beautiful large room (23 m2 )with small balcony in a 2+1 (66m2 ) Vinohrady flat. The building is located 3 streets away from Riegovy Sady with nearby trams: 11,16,10 and metro Namesti Miru a 5 minute walk. The room has a separate entrance. The room is unfurnished, but we can negotiate if you would like to purchase any of the furniture in the pictures. The price for the room is 6,500czk plus 1,000czk for all utilities (fast UPC internet, heating, gas, electricity). The kitchen is spacious, quiet and faces a green inner courtyard. Full appliances are available in the kitchen: washing machine, microwave, toaster, oven, fridge + cooking utensils. You will be sharing the flat with a German female language teacher who speaks Czech, English and Spanish (32 years).

Please contact Katharina via e-mail: kaethe24@gmx.de or via SMS: 722 707 244

The room is available to move in from October 1st.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207025
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha23
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.